Erdély Café by night

Az Erdély Cafénak megvan mind a nappali, mind az esti törzsközönsége. A kettő részben fedi egymást, de nem teljesen. Egyrészt nap közben az alap-táborozók vannak itt. Akik hátradőlnek, és info-szórakoznak. Este itt vannak azok is, akik nap közben a környéken dolgoztak. Este pedig – találkozni akarnak. Ma péntek este van, érthető, hogy sokan vagyunk. Ma még az eső is besegített. Lényeg, hogy a sátor tele van. 11-kor vagy 2-kor – a.m. és p.m. egyaránt. Sok jó ember, jó helyen.

Nappal jó hely, mert sok az érdekes előadás és beszélgetés (ma például itt volt Novák Ede, és volt itt angol előadás is egy Romániában önkénteskedő lengyel EVS önkéntestől). Este jó hely, mert a sátorban van a Wunder Bar. Jó hely, mert jók a szomszédok is: a Bertis a következő sátorban süti a miccseit, és át lehet hozni. A másik oldalon egy sörsátor. És a színpad is kellemes közelségben. Épp annyira, hogy hallgatni lehet a zenét, s az ember néha felpattanhat, hogy egyet-egyet táncoljon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>