Diáktábor, 5. nap – Búcsú nap

A reggeli ébredést nem siettük el.  Tíz óra magasságában ébredt a csipet-csapat, akkor is csupa lehajtott fejű, álmos faceket láttunk.  Az éjszakai „egyet  maffiázunk”-ból  lehet, hogy több is lett és jóóó későre  aludt el a város.  Egy finom kis reggeli, tej, tea után készen állt a csapat az utolsó nagy megmérettetésre, a Torpedós vetélkedőre.

Mindenki ügyesen válaszolt a kérdésekre, a csapatok nagyon összekovácsolódtak!
Lazításképpenbeültünk az árnyékba és elmeséltük egymásnak, hogy mi volt a legjobb a táborban, hogyan éreztük magunkat. Abban határozottan  egyet értettünk, hogy:  jövőben, ugyanitt, ugyanekkor, ugyanígy!  „Szeretés volt!” Gyorsan egy csoportkép és már szaladtunk rendet rakni, előkészíteni a kiállításunkat, amit a szülőknek szeretnénk bemutatni.
Közben Boti, Risak és Tündi szorgoskodott a konyhában,  hogy a szülőket is elvarázsolják finom falatokkal.
Miután a kiállítás állt a lábán, megérkeztek a szülők. Nem győztek csodálkozni a nemezelt bárányka, milkatehén, a fatemplom-makett láttán, a festet fadarabokon. Csupa-csupa szépség és ezt mind az Ők gyermekeik készítették ?!!!

Mosolyogva nézték végig a levetített fényképeket, tapsoltak a kiosztott oklevelekért majd csendben megettük a Botibográcsot!
A csapatnak is sikerült meglepnie a szakácsot és a táborvezetőket, névre szóló tulipános diplomát adtak át, mindkettőt I. helyezéssel, amitől majdnem kicsordult szemünkből a könny! KÖSZÖNJÜK!
Ezek után mi más következhetett volna, mint érzékeny búcsú, ölelések a mihamarabbi viszontlátásig!
                         Így zajlott és ért véget az első Erdély Elvarázsol Diáktábor!

                             ELVARÁZSOLTUNK ÉS ELVARÁZSOLÓDTUNK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>